tips

ce faci atunci cand cei de la restaurant iti impun sa faci tortul la ei, dar nu au nici un suport care sa fie pe placul tau????
SIMPLU...exista varianta tortului de polistiren imbracat in martipan..
Tortul poate fi realizat asa cum iti doresti si nu te costa mult, iar pentru servirea invitatiilor poti comanda linisitita de la restaurant impus.
Cine realizeaza asa ceva? Trimiteti un mail si va pot pune in legatura cu un laborator de cofetarie.
Ah si in caz ca va intrebati cum se face degustarea de catre mire si mireasa, ultimul etaj al tortului este adevarat si poate fi taiat...si gustat:D

Read more...

de ce wedding ideas??

De ce wedding ideas.......pentru ca sunt putini miri din cluj care au curajul sa iasa din normalitate din traditie. Multa lume spune...stii ...as vrea sa am cea mai frumoasa nunta, sa fie speciala, sa fie unica...sa fie cea mai cea.....DAR....mereu exista un dar..."ce vor zice parintii, ce vor zice socrii..ce vor gandi rudele ...daca nu facem totul pe placul lor....stii mama o sa comenteze...sora o sa se imbufneze!!!"....nu va indemn la o razvratire:D:D ..stati linisite....
Dar, ganditi-va un moment., ca nunta e un moment unic in viata, e momentul vostru, al tau si al iubitului tau, si nu se va mai repeta...asa ca merita sa faci totul cum iti place!!!! ...nu sa te trezesti dupa un an..."mai vreau o data nunta...ca sa o fac cum vreau eu nu cum vor altii..."
Indrazniti sa iesiti din tipar, sa va puneti in practica propriile idei, sa fiti originale si unice!

Read more...

Oboseala ...e de evitat in ziua nuntii

Iata ca a venit si ziua in care ati primit inelul mult asteptat...ziua in care iubitul vostru v-a intrebat daca vreti sa fiti sotia lui....momente fericite si de neuitat....dar ce urmeaza apoi....urmeaza lunile pregatitoare pentru nunta...luni care sunt frumoase dar si pline de stres. Unii sunt grabiti si organizati si isi aleg furnizorii, fotograful...etc....altii o lasa pe ultima suta de metrii... Dragi mirese...o nunta reusita ...este reusita doar daca va pregatiti din timp...nu lasati sa treaca timpul fara sa organizati ceea ce trebui...nu lasati pregatirile pentru ultima saptamana. Am vazut mirese cu cearcane imense in ziua care trebuie sa fie cea mai frumoasa...iar ca raspuns..."stii..numa la 4 m-am culcat azi noapte...sau numa la 2..".. TREBUIE sa tineti cont de somnul de frumusete si sa va pregatiti atat fizic cat si psihic ..pentru o zi frumoasa...dar si obositoare...asta daca nu vreti sa cascati continuu:)

Read more...

ALTE IDEI:)

Read more...

Nunta Florin & Laura




Read more...

rochii pt domnisoare














Pentru cele care au ales sa fie insotite de domnisoare de onoare...iata cateva modele de rochii:)

Read more...

dresses






http://www.stylemepretty.com/page/2/

Read more...

Persoane interesate

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP